Pinterest

2015. július 3., péntek

A szörny lányaink


Bemutatnám végre én is a Monster lányainkat. Nagyrészt a saját ruhájukat viselik, bár van aki mástól kölcsönözte, mert annyi ruhát kaptunk legutóbb az Eye's workshop blog írójától, hogy mindennap másat vehetnek fel. Lagoona, a lila hajú Clawdeen és EAH Apple kivételével, mind "játékban vannak", vagyis a kislányom játszik velük. Az előbbiek el vannak téve, névnapi, Mikulás ajándéknak. Az ember jó, ha előre gondolkodik ajándék ügyben.

A legutóbbi szerzemény a tényleg fekete bőrű Catty Noir.  A mikrofonja is megvan. Egyetlen apró szépséghibája, hogy a karja nehezen hajlik, de aztán úgy így marad. Szóval figyelni kell, nehogy hamar kitörjön a pöcök a könyökénél. Szeretem a pink hajú babákat.





Lagoona arcát is nagyon szeretem, ő olyan, mint ahogy a sziréneket képzelem. Szép is, de egyszerre kicsit Alienes arca van.



Egyetlen EAH babám, Apple White, aki épp eladósorban van, de így nézve  a képeket, erősen gondolkodom, hogy mégis marad. Elég vagány lett ezzel a csizmával.




Mindenesetre Lagoonával jól kijönnek. 



Farkaslányokból immár három is van, a lila hajút szintén 3eyeghoultól kaptam. Mivel még nem mutattam a kislányomnak, ezért majd nagy meglepi lesz. Azt hiszem ő lesz a Howleen anyukája a babajátékban:-)
Clawdeen az első szériából való. Ultrarövid pörgős szoknyáját, azóta fel sem vette, mert nagyon mondénul néz ki benne. Howleen pedig mindig a többiek ruháját viseli, több kevesebb sikerrel, pont mint a kistestvérek.  




Hát most itt tartunk. Hogy jönnek-e újak, nem tudom, Lili egy pókkisasszonyt szeretne, de én ne rajongok kifejezetten érte, nekem túl bizarr a sok szemével és karjával.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...