Pinterest

2016. január 16., szombat

Cleo a Paola Reina régi/új babája













Hogy miért mondom, hogy régi új ez a baba? Mindjárt kiderül.

A Paola Reina spanyol babagyártó cég 2015-ös Las Amigas sorozatában láttam meg ezt a számomra oly ismerős babaarcot. 40 euroért lehet megkapni például Poumi Shopjában, Franciaországban.

A baba neve Cleo.

Cleo nyár
Cleo nyár

Cleo ősz
Cleo ősz




















Egy valószínűleg 2012-es fekete bőrű változatban ezen a spanyol blogon is láttam már.

Foto: babiki.ru
Név: Katrina  Foto: kasatkadollsfashions blogspot

Foto: Mis famositas bonitas y otras blogspot

És hogy miért volt ismerős? Mert 2006 novemberében a Paola Reina az  Aradeanca babagyártó céggel együttműködve kiadott egy bájos, 32 cm magas kislány babát, ami Cleopatra Stratan, az akkor  4 éves híres moldovai(Chișinău) román énekesnőt mintázta meg.

Cleopatra Stratan 






Cleopatra Stratan baba Paola Reina logóval a cipőjén




















Ghiţă című dallal futott be 3 évesen


Az elmúlt idők legfiatalabb énekesnője lett aki 3 évesen MTA Awards díjat kapott. Saját hazájában Ghiţă című dalával hetekig vezette a rádió toplistáját.. A Guinness rekordok könyvébe is bekerült, mint a legfiatalabb előadó, akinek saját koncertje volt és lemezt adott ki.
Pár éves bukaresti kitérő után, a család most újra Chişinăuban lakik. 

Valami elképesztő bájossággal és orosz akcentussal beszéli a román nyelvet, lágyan ejti a szavakat, ami igazán üdítő, mondjuk csak annak, aki bírja ezt a nyelvet.

Ha esetleg valakinek Csicsi Pimpinkin - Nyuszitánc száma jutna róla eszébe, akkor azonnal felejtse is el az összehasonlítást. Cleonak már akkor is jó hangja volt és a dalainak volt mondanivalója(lásd értelmes szöveg), nem úgy mint Csicsinek.  

A Moldovából, Chișinău származó kislány apukája Pavel Stratan maga is zenész és különböző stílusokban énekel. Saját bevallása szerint a kislánya már egész korán vele énekelt. A kislány édesanyja pedagógus.

Aktuális kedvenc számom az apukájától, pedig ez:



Tehát, a Paola Reina cégnek annyira megtetszett ez az arcforma, hogy pár évvel később, már 2013-ban kiadták Cleopatrát, de most már csak Cleoként, különböző haj, szem és bőrszínekkel. Idén pedig a Las Amigas sorozatot gazdagítja.



2014 Paola Reina katalógus
Paola Reina a 2015-ös Játékkiállításon
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...